QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

O víkendu vyženou v Krasíkově kůzlátka do letních výběhů. Buďte u toho!

12.05.2022 9:17

Oslavy jara na Konstantinolázeňsku nabízí návštěvníkům zábavný program. Na své si přijdou milovníci zvířátek, vlaků, historických autobusů i další zábavy.

Krasíkov

V neděli 15. května se budou konat Oslavy jara na Konstantinolázeňsku. Dvůr Krasíkov připravil pro návštěvníky unikátní program v podobě vyhánění kůzlátek do venkovních výběhů. Železniční muzeum v Bezdružicích láká na komentované prohlídky a kotlíkovou polévku. Dopravu mezi akcemi zajistí historický autobus.

Na děti čeká na obou místech atraktivní a zábavný program. „Ve Dvoře Krasíkov bude k vidění vyvádění kůzlátek do letních výběhů, to proběhne v 11 a 14 hodin, v železničním muzeu Bezdružice děti čeká naučný program a pečení špekáčků na ohni,“ upřesňuje jeden z pořadatelů Miroslav Klas. Program je připraven od 10 do 17 hodin.

Dvůr Krasíkov, Bezdružice, Konstantinovy Lázně propojí mimořádně linka historického autobusu. Oslavy jara si také můžete zpestřit výletem po okolí. Nedaleko se nachází například zřícenina hradu Švamberk nebo Gutštejn.

Detailní program a informace naleznete ZDE

foto: ilustrační Dvůr Krasíkov

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24