QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilá žena plivala na vlakovém nádraží strážníkům do obličeje - FOTKY

13.01.2021 12:10

Pořádný rozruch se konal v úterý 12. ledna večer před budovou vlakového nádraží. Opilá žena byla agresivní, šermovala kolem sebe rukama a plivala strážníkům do obličeje.

nádraží
nádražínádraží2nádraží3

Agresivní opilá žena křičela na lidi kolem sebe a šermovala rukama. Zakročit musela hlídka městských policistek. "Zasahující hlídka se od ženy dočkala zprvu nadávek a výhrůžek. Nakonec proti ní musela zasáhnout. Žena, na jejímž jednání měl podíl vypitý alkohol, vůbec nekontrolovala své chování, stále hlídku i přes zákonnou výzvu vulgárně urážela a nechtěla se vůbec zklidnit," uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Opilá žena přistupovala k hlídce stále blíž a blíž, až jedné z městských policistek plivla z blízkosti do obličeje. "Proto bylo proti agresivní ženě užito donucovacích prostředků a byla svedena na zem. Protože kladla odpor, skončila s pouty na rukou.

Na místo dorazila další hlídka strážníků, i ti si vysloužili plivnutí do obličeje. "Vulgarismy si neodpustila ani po příjezdu další hlídky. Po slovech urážky plivla ještě druhému strážníku do obličeje," pokračovala Jana Pužmanová.

Třiačtyřicetiletá žena se na místě podrobila dechové zkoušce. "Jejím výsledkem byla naměřená hladina alkoholu v dechu 2,09 promile. Další cesta vedla do protialkoholní záchytné stanice. Po vystřízlivění bude žena dořešena za přestupková jednání, kterých se dopustila," doplnila Jana Pužmanová.

Foto: MP Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24