QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec uvízl v zábradlí u autobusáku! Vyprostit ho museli strážníci - FOTO

16.08.2019 12:56

Hodně nepovedený akrobatický kousek se povedl opilci u autobusového nádraží v Plzni. Při přelézání zábradlí uvízl a zůstal na něm viset. Na pomoc museli vyrážet strážníci.

P8150043

Poměrně dost kuriózní pohled se naskytl lidem, kteří procházeli kolem plzeňského Centrálního autobusového nádraží. Na jednom ze zábradlí u tamního trávníku doslova hlavou dolů visel opilý muž.

Na pomoc museli přispěchat strážníci. "Muž chtěl pravděpodobně přelézt zábradlí, ale nepodařilo se mu to. Noha se mu zaklínila v zábradlí a zůstal přes něj viset hlavou dolů. Poblíž byla naštěstí hlídka městské policie. Ta zaslechla jeho sténání a vyprostila ho," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Už během vyprošťování muže bylo jasné, že za podivným akrobatickým kouskem je alkohol. Místo aplausu za gymnastické číslo se tak dočkal převozu na záchytku. "Protože 43letý muž zcela nekontroloval své chování a ve svém stavu ohrožoval svůj život a zdraví, převezli ho strážníci k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24