QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Plesová sezóna startuje! Podívejte se na přehled plesů v Plzeňském kraji

16.01.2019 7:59     28.01.2019 12:00

Plesová sezóna v Plzeňském kraji startuje. Nevíte, kde se ve vašem okolí chystají tradiční taneční akce? Nechte se inspirovat a podívejte se na přehled...

DSC_4456

2. února

19:30 - XVI. reprezentační ples Plzeňského kraj, Parkhotel - večerem budou provázet Martina Kociánová a Petr Rychlý. ve Velkém sále bude hrát Big Band Felixe Slováčka, s nímž vystoupí jeho dcera Anna a syn Felix. Program v sále Conferenza má podtitul Fantom opery. Vystoupí v něm mladá operní a muzikálová pěvkyně Monika Sommerová. Kromě Fantoma opery nabídne malý sál Parkhotelu ještě program swingový. Zpívat bude dívčí vokální trio Hot Sisters.

8. února

20:00 - 1. Reprezentační ples Městského obvodu Plzeň 2, KD Šeříková - o hudební program plesu se postará legendární kapela Turbo a KH Band. Moderování se ujme Vláďa Jaroš. Vstupenky jsou v prodeji v restauraci KD Šeříková.

9. února

20:00 - 11. Reprezentační česko–německý ples, Měšťanská beseda - chybět nebude předtančení, čokoládová dámská volenka, bohatá tombola, půlnoční překvapení, zajímavý host, bavorské vdolečky a vystoupí taneční a plesový orchestr Big Band Bonit a Elvis Presley Revival.

20:00 - Rybářský ples, Kulturní dům Nýrsko - k tanci a poslechu hraje kapela Music. Proběhne i zábavná hra o ceny.

15. února

20:00 - Ples Nadace 700 let města Plzně, Měšťanská beseda - k tanci bude po celý večer hrát orchestr Miroslava Novotného. Těšit se můžete na předtančení, hlavním hostem bude Jitka Zelenková. Součástí večera bude i předání uměleckých cen Plzeňský Orfeus a Plzeňský Orfeus junior.

16. února

20:00 - Šermířský ples, Alfa Americká - vítáni budou zejména všichni návštěvníci plesu v pirátských kostýmech, španělských i indiánských, ale samozřejmě i jakýchkoliv jiných kostýmech starověkých, středověkých či novověkých.

20:00 - 13. Galavečer právníků, Měšťanská beseda - o hudební doprovod se postará Golden Big Band Prague pod taktovkou Petra Soviče. Galavečerem bude hosty provázet zpěvačka Petra Vraspírová. Jako zvláštní host vystoupí vítězka Super Star 2018 Tereza Anna Mašková.

20:00 - Klatovský městský bál, Kulturní dům Klatovy - vystoupí mažoretky Modern, orchestr Big Band, TO ZUŠ Klatovy a Modern dance studio, M.K.Collective, Cimbálová muzika Lália a DJ Mařák. Hostem večera bude Kamil Střihavka. Těšit se můžete i na bohatou tombolu, fotobox a prodej sudového vína.

20:00 - Hasičský ples, Hrádek - pořádají dobrovolní hasiči z Hrádku.

22. února

19:00 - Divadelní ples DJKT, Měšťanská beseda - večer bude zahájen slavnostním předtančením v podání souboru baletu a v jeho průběhu pak vystoupí umělci napříč všemi soubory. Rozhodně je na co se těšit! Slavné árie, muzikálová a taneční čísla či pravidelné půlnoční překvapení.

2. března

20:00 - Hasičský bál, Nepomuk, sál hotelu U Zeleného stromu - hudební program připraví kapela Melodion.

8. března

18:00 - Ples malých pivovarů, Saloon Roudná - ochutnávat se bude 18 druhů. Hrát bude stálice pivních plesů kapela The Shower!

9. března

19:00 - 20. Letecký ples, Alfa Americká - vystoupí Taneční orchestr Václava Žákovce a New style band Pavla Vlacha, chybět nebude ani tradiční kytička pro dámy a památeční sklenička moravského vína pro každého.

20:00 - Country bál, Kulturní dům Klatovy - pořádá MKS Klatovy a skupina TENNESSEE. K tanci a poslechu zahraje skupina NOTABENE.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24