Plzeňské obvody lákají na letní akce. Chystá se škopkování i neckyáda

05.08.2020 9:00

Už o tomto víkendu můžeme vyrazit na pivní slavnost s názvem Malesické škopkování nebo na Letní slavnost do Radčic.

1

Letní pivní slavnost s názvem Malesické škopkování se uskuteční v sobotu 8. srpna. Program s hudbou a zábavou pro děti odstartuje ve 14 hodin na víceúčelovém hřišti. Pro nejmenší jsou připraveny Tancohrátky s Culinkou, nafukovací atrakce a tvořivá dílna. Od 18 hodin pak zahrají Revival Olympic Domažlice a W.A.M.P.

Na Letní slavnost můžeme vyrazit v sobotu 8. srpna také do Radčic. Program začne ve 13 hodin v relaxační zóně u řeky Mže. Na děti bude čekat nafukovací megaklouzačka, skákací hrad, balónkový ráj nebo mimo jiné malování na obličej. Dospělým zahraje na přání Pepa Hajajs. Organizátoři pamatovali i na občerstvení.

Na sobotu 15. srpna chystá pátý plzeňský obvod už 20. ročník Křimické neckyády. "Postavte plavidlo a poplujte s námi. Plavidlo nesmí mít tradiční pádla, nesmí to být loď, kánoe nebo nějaký gumový člun. Fantazii se meze nekladou,“ vyzývá křimický obvodní úřad. Plavba odstartuje v Malesicích u mlýna ve 14 hodin. Na všechny posádky, které doplují do cíle v Křimicích, čekají odměny

Za uplynulých 19 ročníků plulo po Mži už 220 netradičních plavidel. Nejvíce plavidel se zapojilo do prvního ročníků, kdy jich bylo celkem 18. Zájemci se mohou hlásit v restauraci U Mže.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24