QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hlásí dopadení nebezpečného pachatele v plzeňských Černicích - FOTKY

23.01.2020 11:27     23.01.2020 14:17

Policejní manévry zažili obyvatelé plzeňských Černic. Ozbrojený Slovák se měl dožadovat vstupu do jednoho z objektů. Policii se muže podařilo po několika hodinách pátrání dopadnout.

1
1123

Od čtvrtka 23. ledna ráno pátrali plzeňští policisté po ozbrojeném Slovákovi v plzeňských Černicích. Muže se podařilo dopadnout během odpoledne. V akci byl policejní vrtulník i zásahová jednotka.

"Podle doposud zjištěných informací se měl zatím neznámý pachatel dožadovat vstupu do jednoho z objektů, přičemž měl být ozbrojen. V současné době všechny tyto informace prověřujeme a po muži pátráme,“ uvedla ve čtvrtek 23. ledna po 11. hodině policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Policisté zveřejnili popis hledaného muže. "K popisu můžeme uvést, že má krátce střižené vlasy, na sobě měl mít oblečenou tmavou bundu do pasu, světlé kalhoty – pravděpodobně džíny a okolo krku má silnější řetízek či řetízky,“ dodala mluvčí.

Policie žádala o pomoc při pátrání veřejnost. Upozorňovala ale, že v žádném případě by se občané neměli pokoušet muže sami zadržet.

FOTO: Milan Janoch, Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24