QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky přepadení pošty v Nezvěsticích! Lupič je na útěku

21.12.2018 8:54

Plzeňská kriminálka šetří přepadení pošty v Nezvěsticích, ke kterému došlo ve čtvrtek odpoledne. Pomoct by mohli svědci a zejména řidiči, kteří tou dobou projížděli okolo.

FOTO_QAP_CZ (12)

K přepadení pošty v Nezvěsticích došlo ve čtvrtek odpoledne krátce po druhé hodině odpoledne. Se zbraní v ruce vymámil zatím neznámý pachatel na zaměstnankyni pošty peníze a utekl. 

Podle policie se mělo jednat o muže ve věku 30 až 35 let, byl vysoký zhruba 180 centimetrů, měl štíhlou postavu a hovořil plynule česky. Na sobě měl černou mikinu s kapucí, kterou měl na hlavě, a kalhoty tmavé barvy.

Policie po lupiči stále pátrá a shání svědky. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří se v předmětné době pohybovali v blízkosti pobočky České pošty v obci Nezvěstice a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," říká mluvčí policie Hana Kroftová.

Hodně nápomocní by mohli být zejména řidiči, kteří v té době kolem projížděli. "Také touto cestou žádáme řidiče, kteří v rozmezí mezi 13.00 až 15.00 hodinou projížděli po hlavní komunikaci či v okolí místa pobočky České pošty v Nezvěsticích a ve vozidle mají vozidlovou kameru, zda by mohli poskytnout záznamy policistům a přispět tak k objasnění případu," dodává policejní mluvčí.

Případ dál šetří plzeňská kriminálka. Lupiči hrozí až deset let vězení.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24