Policisté hledají svědky fyzického napadení před restaurací McDonald´s

22.05.2022 9:45

Policisté z dálničního oddělení se zabývají fyzickým napadením u restaurace. Za účelem řádného objasnění věci hledají svědky útoku či řidiče, kteří by mohli poskytnout zýznamy z palubních kamer.

mcdonalds-g526242174_1920

Policisté z Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra se zabývají případem výtržnictví a ublížení na zdraví. "K tomu došlo 23. dubna letošního roku kolem 22:10 hod. před restaurací McDonald´s v prostoru odpočívky Svatá Kateřina při dálnici D5 na 144 km ve směru jízdy na Rozvadov. Uvnitř restaurace došlo nejprve ke slovní rozepři mezi zákazníky, kdy situace pokračovala i venku před restaurací. U venkovního posezení jeden z aktérů fyzicky napadl druhého, který byl poté se zraněním převezený na ošetření do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

V souvislosti s řádným objasněním věci a zjištěním intenzity fyzického útoku proti poškozenému se policisté obracejí na případné další svědky tohoto napadení, kteří se nacházeli v inkriminovanou dobu uvnitř restaurace nebo před ní. "Obracíme se i na řidiče, kteří by mohli poskytnout záznamy z palubních kamer vozidel, aby se se svými poznatky obrátili přímo na dálniční policisty z Ostrova u Stříbra – tel. 974337501 – nebo na tísňovou linku 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně," dodala Dagmar Jiroušková.

Foto: Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24