QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté hledají svědky nehody

23.09.2021 13:45

Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala mezi obcemi Zbůh a Chotěšov. Vozidla se zde při nehodě střetla levými zpětnými zrcátky. Viník z místa nehody ujel.  

1

Dopravní policisté z územního odboru Plzeň – venkov hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 9. září ve 12:15 hod. na silnici I/26 mezi obcemi Chotěšov a Zbůch.

"Dosud nezjištěný řidič jel s vozidlem Ford Transit směrem od obce Zbůch na Chotěšov, kdy v prostoru železničního přejezdu zavadil levým zpětným zrcátkem o levé zpětné zrcátko vozidla Peugeot Boxer jedoucího v opačném směru. Z místa dopravní nehody pak odjel, aniž by si splnil zákonem stanovenou povinnost. Při nehodě došlo ke škodě 10 tisíc korun. Dalším šetřením bylo zjištěno, že by se mělo jednat o vozidlo Ford Transit modelový rok 2014 a mladší, červené barvy, střední velikosti, kdy na vozidle chybí plastový kryt levého zpětného zrcátka, spodní část zrcátka a je poškozeno směrové světlo ze zrcátk," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Svědci výše popsané události, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň či je sdělit telefonicky na linku 158.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24