Popelář se vážně zranil při manipulaci s kontejnerem! Skončil na urgentním příjmu

03.10.2019 15:12

K vážnému úrazu popeláře došlo ve čtvrtek v Dýšině u Plzně. Kontejner mu doslova zdevastoval celou ruku. Případem se zabývá i plzeňská kriminálka!

2 kolony Varská

Záchranné složky vyjížděly k velmi vážnému zranění muže v Dýšině kolem čtvrtečního poledne. Následně se událostí začala zabývat i kriminálka.

"Dnes po dvanácté hodině v obci Dýšina ve směru na Novou Huť došlo k těžkému zranění popeláře. Pri manipulaci s odpadem došlo k vážnému poranění celé horní končetiny. Muže jsme transportovali na urgentní příjem FN Plzeň," potvrdila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Na místo vyjížděli také policisté. "Při manipulaci s odpadem modrého kontejneru mělo dojít k přimáčknutí pravé horní končetiny k levému boku násypného prostoru popelářského vozu. Přitom došlo ke zranění obsluhujiciho zaměstnance, ročník 1967, který byl z místa transportován v péči záchranářů do nemocnice," popsala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Celou událost policie dál šetří. "Míra zavinění, příčina a další okolnosti jsou předmětem dalšího šetření. Věc si na místě převzali plzeňští kriminalisté," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24