QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Poslední zápas sezony! Viktorka se rozloučí s Romanem Hubníkem

08.07.2020 8:26

Viktoriáni hostí ve středu 8. července Liberec. Utkání se ponese ve znamení rozlučky s kapitánem. "Zápas bude mít náboj,“ slibuje asistent trenéra Marek Bakoš.

2

Závěrečný zápas sezony začne v plzeňské Doosan Areně ve středu v 18 hodin. Duel pátého kola nadstavby nejvyšší soutěže se ponese ve znamení rozlučky s kapitánem Romanem Hubníkem.

 "Chceme vyhrát,“ má jasno asistent trenéra Marek Bakoš. "Přijede silný soupeř, který to hodněkrát potvrdil, dostal se i do finále poháru. Na zápas se těšíme, protože je to poslední utkání tohoto ročníku. Těšíme se i na fanoušky, kteří přijdou a věříme, že uvidí kvalitní výkon a budou si moci říci: Ta Viktorka hrála velice dobře, jsem rád, že jsem tam byl. Zápas bude mít náboj,“ myslí si asistent kouče.

"Oba týmy budou mít dostatečnou motivaci,“ tuší záložník  Pavel Bucha. "Liberec hraje o pozici do pohárové Evropy. My se chceme doma rozloučit se sezonou s našimi fanoušky a hlavně je to poslední zápas pro Romana Hubníka. Bude to kvalitní duel s dobrým nasazením a bude to zajímavé,“ věří záložník.

Právě s dlouholetým klubovým kapitánem se ve středu bude Viktoria Plzeň loučit. "Vždy jsem k němu vzhlížel,“ říká o Romanu Hubníkovi Pavel Bucha. "Působí na mě jako obrovský profík. Vždy jsem ho vídával mezi posledními po tréninku v posilovně, jak na sobě něco dělá. Byl to vůdčí typ, lídr kabiny, všem nápomocný. Skvělý člověk, který je přátelský a ochotný se vším pomoci. Má za sebou nádhernou kariéru, i tady v Plzni, dokázal toho spoustu. My se s ním budeme chtít pořádně rozloučit a udělat mu ten poslední den v Plzni hezčí,“ burcuje mladý středopolař.

"Hub tu zanechává velkou stopu,“ říká Marek Bakoš. "Odváděl výborné výkony, mužstvo s ním bylo úspěšné. V srdcích a myšlenkách fanoušků zůstane jako hráč, co odváděl pro tým maximum. Vždy hrál naplno a právem si tu vydobil postavení, jaké má,“ doplňuje Marek Bakoš s tím, že trenéři mají plán ho k zápasu nominovat a umožnit mu rozloučit se na hřišti.

Roman Hubník přestupuje do Sigmy Olomouc. Více jsme psali zde

ZDROJ, FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24