QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Při nehodě ve Stodě zahynul řidič. Spolujezdkyně je vážně zraněná - FOTKY

30.06.2020 20:02     01.07.2020 7:12

K tragické nehodě došlo v úterý 30. června večer na silnici 26 ve směru z Plzně na Domažlice. Osobní auto vjelo do protisměru, kde se střetlo s protijedoucím nákladním autem.

1
12

Při nehodě  zhruba v 18:45 na místě zahynul šedesátiletý cizinec. "Řidič cizí státní příslušnosti vozidla značky Opel Zafira jel po silnici číslo 26 ve směru z Plzně na Domažlice. Z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu s protijedoucím nákladním automobilem, který řidil muž ve věku 52 let. Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujezdkyně z osobního auta. Řidiči osobního vozidla utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Raindlová s tím, že místo nehody je neprůjezdné a řidiči musí najet na objízdnou trasu.

Spolujezdkyně z osobního vozu utrpělá mnohočetná zranění. "Zdravotnická záchranná služba z místa nehody transportovala ženu ve věku cca 45 let se zajištěnými dýchacími cestami a mnohočetnými zraněními na urgentní příjem do fakultní nemocnice v Plzni. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval úmrtí,“ doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Místo nehody v Plzeňské ulici bylo v obou směrech neprůjezdné. Dopravní omezení skončilo v pozdních večerních hodinách.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24