Problém s Applem? Kvalitně a s úsměvem vyřeší plzeňský Express servis

22.11.2018 14:53

Vše opraví rychle, kvalitě, při tom se usmívají a navíc po vás nechtějí ani korunu. Tak toto není pohádka. To se vám stane, když zavítáte do plzeňského Express servisu.

express servis2
express servisexpress servis2express servis1express servis4Bez názvu - 6Bez názvu - 7Bez názvu - 8

Na počátku je třeba říci, že Express servis v Divadelní ulici v Plzni je prodejna i servis Apple telefonů a dalšího zařízení, a rovněž sběrné místo autorizovaného servisu Apple. A jak jsme sami vyzkoušeli, servis je tu na opravdu vysoké úrovni.

„Přišel jsem s iPhonem 5S, protože nefungoval. Nešel nastartovat, myslel jsem, že to je baterií. Pán na to mrknul, za chvíli zjistil, že je telefon jen zašpiněný. Po vyčištění k mému překvapení nechtěl ani korunu,“ říká jeden ze zákazníků a pokračuje: „Nabídl mi ještě zcela zdarma přeměření baterie, k tomu kávu a zase nic nechtěl.“  

Může se to zdát neuvěřitelné, ale přesně takto funguje plzeňský Express servis. „My chceme, aby se tu zákazník cítil příjemně, proto nabízíme kávu, vodu a nic za to nechceme. A velmi nám záleží na kvalitě našich služeb, to je naše filozofie,“ vysvětluje Jan Chlebuš z firmy Express servis. 

express servis

Právě zašpiněné telefony jsou jednou z nejčastějších oprav. A takové opravy dělají v Express servisu zcela zdarma. „Nejčastěji to jsou displeje, zašpiněné telefony, výměny baterií. Bezplatně děláme také například diagnostiku zařízení. Pomáháme i s nastavením aplikací, e-mailového klienta apod. Často chodí lidé, že zapomněli heslo. Leckdy jsou to věci, které máme za pár minut hotové a zákazník by se s tím dlouho trápil. Děláme ale i servisy například  chytrého příslušenství jako je třeba Apple TV. Servisujeme hodinky a tak dále,“ říká Jan Chlebuš.

Mezi zákazníky jsou často i ti, kteří přijdou s vytopeným telefonem. Někdy lidé zmoknou, ale nejčastěji jim spadne mobil do toaletní mísy. „To je opravdu nejčastější, ale osm z deseti telefonů se podaří zachránit,“ říká Jan Chlebuš a upozorňuje na špatné rady. „Nikdy vytopený telefon nedávejte do rýže. Na internetu na vás jako první rada vyběhne, dejte ho do rýže. Ale to je nesmysl, existuje řada testů, která prokazuje, že to je ještě horší. A my se tady pak pereme s tím, že na nás při rozebrání vypadává rýže,“ směje se.

Zkrátka máte Apple a nevíte si s něčím rady? Zavítejte do Express servisu, rádi a ochotně vám poradí. Nemluví tu na vás žádným IT jazykem a i běžný uživatel všemu porozumí.

Bez názvu - 6

Přijít sem můžete s jakýmkoliv Apple telefonem a zařízením, i když jste ho zakoupili kdekoliv jinde. Navíc Express servis je i sběrným místem autorizovaného servisu, takže o záruku nepřijdete.

Řeší tu i upgrady počítačů. Zdá se vám váš počítač pomalý? Chcete ho zrychlit? „Zrychlíme vám ho, jak softwarově tak hardwarově. Rychlost je potom prakticky srovnatelná s novým počítačem za zlomek ceny. Takže nemusíte hned kupovat nový počítač,“ vysvětluje Jan Chlebuš.

Spokojeni zde budete i s rychlostí servisu. Většina věcí je na počkání. Výměna baterie trvá u starších modelů Apple jen 5 až 10 minut. U novějších pak zhruba 15 minut. „Novější telefony mají dvojí lepení, jedno je na baterku, aby pevně držela. Druhé je po obvodu, aby byly telefony voděodolné. Když se pak telefon otevře, tak se toto lepení znehodnotí. My ho pak vyndáme a dáme nové, originál,“ ukazuje Jan Chlebuš. Také toto dodržování kvality je v Express servisu zcela běžné.

Kromě servisu zde můžete veškeré telefony i zařízení Apple zakoupit nebo si třeba zapůjčit k testování. Tak na závěr už vám chybí jen přesné místo. Express servis najdete v Divadelní ulici 2, v rohovém domě (je zde i antikvariát) v druhém patře. 

foto: Express Servis

 

 

 

 

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24