QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Provoz u Kucín zkomplikoval čelní střet se dvěma zraněnými

29.06.2020 10:19

Dvě osobní auta bourala v pondělí 29. června po deváté hodině ráno na silnici u Kucín. Mladý řidič, který přejel do protisměru, skončil v nemocnici. V péči lékařů je i žena z druhého vozu.

23318925_942986465856711_47159944_n

Na silnici 230 poblíž Příchovic vyjely všechny záchranářské složky. Podle prvních informací byli na místě dva zranění. Do nemocnice sanitka odvezla 22letého mladíka a také 34letou ženu, která jela ve druhém autě.

"Zdravotnická záchranná služba z místa transportovala muže ročník 1998 na chirurgii fakultní nemocnice v Plzni na Borech se středně těžkým zraněním a při vědomí,“ uvedl Vítězslav Sladký z krajské záchranky s tím, že žena má lehká zranění a je v péči lékařů Rokycanské nemocnice. 

Mladý řidič Škody Felicia přejel ze zatím neznámého důvodu do protisměru, kde se čelně střetl s Hyundai I30 s 54letým mužem za volantem. "Při nehodě utrpěli zranění řidič Felicie a spolujedoucí žena z Hyundai,v péči záchranářů byli odvezeni do nemocnice. Alkohol u řidičů byl na místě vyloučen provedenými dechovými zkouškami," upřesnila policejní mluvčí Veronika Hokrová s tím, že její kolegové řídí dopravu v místě kyvadlově. Vyšetřování události stále pokračuje. 

V akci byli i hasiči, protože jedno z aut začalo hořet. "Došlo k drobnému zahoření v motorovém prostoru jednoho z vozidel. Požár jsme zlikvidovali v zárodku a zajistili místo události,“ dodal mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

Dopravní omezení na místě nehody by mělo skončit po poledni. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24