Řidičce byla naměřena hodnota skoro čtyři promile alkoholu v dechu

15.09.2020 11:50

Zaparkovat auto s naměřenou hodnotou skoro čtyři promile alkoholu v dechu není nic lehkého. Své o tom asi ví i řidička, která se v ulici Vřesinská v Plzni snažila zaparkovat svoje vozidlo.

opilá žena chtěla zaparkovat

Řidička usedla za volant pod vlivem alkoholu, a to s naměřenou hodnotou bezmála čtyři promile alkoholu v dechu. V pondělí 14. září v 16:20 hodin hlídka MP Plzeň Slovany přijala oznámení, že v ulici Vřesinská v Plzni došlo k dopravní nehodě a řidič měl z místa nehody odejít.

"Strážníci po příchodu na místo nalezli tři poškozená vozidla. Na místě byla přítomna žena, která uvedla, že je řidičkou vozidla Mercedes, které dopravní nehodu způsobilo. Žena byla strážníkem vyzvána k prokázání totožnosti a rovněž i k podání vysvětlení. Uvedla, že při pokusu zaparkovat své vozidlo selhal jeho brzdový systém, a následně došlo k nehodě. Pětatřicetiletá žena zároveň strážníkům předložila i povolení k pobytu. Majitelka druhého vozidla se vzápětí na místo dostavila také, ale majitel třetího vozidla byl mimo Českou republiku," upřeňuje detaily Andrea Vlčková.

Jelikož bylo dopravní nehodou poškozeno vozidlo třetí osoby, na místo bylo nutné přivolat hlídku PČR. 

Ženě, která dopravní nehodu způsobila, byla naměřena hodnota 3,72 promile alkoholu v dechu. Z tohoto důvodu proto putovala do rukou policistů, kteří si celou věc převzali k dalšímu šetření, včetně všech zjištěných poznatků.

Foto: Městská policie

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24