QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rozlučka s kolegyní skončila na záchytce! Žena nadýchala skoro 4 promile - FOTO

04.12.2018 11:06

Neslavně skončila rozlučka s kolegyní pro ženu, kterou hlídka strážníků našla na Americké v Plzni. Žena nadýchala skoro 4 promile, na záchytku musela vyjet i záchranka...

2

Rozlučková akce s kolegyní se příliš nevyvedla 41leté ženě z Rokycanska. Při pochůzce Americkou ulicí jí našli značně opilou strážníci. 

"V době, kdy si jí hlídka všimla, zrovna klečela před jedním z místních obchodů. Na nose měla krvácející poranění, které jí strážníci ošetřili. Z důvodu silné opilosti nebyla schopna kontrolovat své chování a hrozilo, že by si mohla způsobit ještě další zranění, proto byla odvezena na záchytku," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Nakonec musela na záchytku dorazit i záchranka. "Jelikož byly ale u ženy personálem následně nalezeny rozbalené léky Diazepamu, vzniklo podezření, že opilá žena chybějící prášky zkonzumovala. Tudíž byli přivoláni záchranáři a ti si ji převzali do své péče. Dechová zkouška u ní prokázala alarmující hodnotu hladiny alkoholu v dechu 3,73 promile," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24