QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Smrt cyklisty na Tachovsku! Zraněním podlehl i přes veškerou snahu lékařů

05.05.2022 17:22

Kolem páté hodiny odpolední došlo ve čtvrtek 5. května ke střetu cyklisty s osobními automobily. Z místa nehody je bohužel hlášeno i úmrtí.

plzeneske letecke dny (46)

Na silnici 21 u obce Bor na Tachovsku došlo k tragické nehodě. Cyklista svým zraněním podlehl. "Zraněný cyklista přes veškerou snahu našich posádek - RV, RZP a LZS - svým zraněním podlehl, náš lékař konstatoval exitus a na místo byl povolán koroner," uvedla mluvčí záchranářů Andrea Divišová. Na místo byl přivolán koroner a u zemřelého bude nařízena soudní pitva.

Na místě probíhá vyšetřování nehody a dopravu řídí policie. "Dnes krátce před 17.hodinou došlo u CT Parku Nová Hospoda nedaleko Boru u Tachova na komunikaci I/21 k vážné dopravní nehodě. Dle zatím zjištěných skutečností jela 26letá řidička Škody Fabia ve směru od Tachova na Novou Hodpodu a při průjezdu křižovatkou nedala přednost vozidlu BMW(řidič ročník 1982), které jelo po hlavní komunikaci ve směru od dálnice D5 na obec Planá. Zatím zjištěné skutečnosti nasvědčují tomu, že po srážce vozidlo BMW vlivem nárazu do zadní části vozidla se dostalo do smyku a při tom srazilo cyklistu, který jel po hlavní komunikaci směrem na Planou," uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Tachov.

Foto: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24