QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Soutěž o Instax byla extrémně rychle ukončena. Z výhry se raduje Marie Pekařová

08.12.2020 15:07

Soutěž s QAPem o Instax Link Mini neběžela ani dva dny a už má výherkyni. Tajné slovo - Kunějovice, které soutěžíci měli v osmisměrce najít, odhalila dnes 8. prosince Marie Pekařová. Gratulujeme.

SOUTĚŽ

Soutěž QAPu o Instax Link Mini byla velmi rychle, ale přesto úspěšně ukončena. Soutěžící Marie Pekařová odhalila tajemné slovo, které jsme v osmisměrce ukryli. Záhadné slovo bylo Kunějovice, vesnice ležící v okrese Plzeň-sever.

"Protože nám z minulé soutěže přislo mnoho zpráv o tom, že lidé se nemohli kvůli karanténě zapojit do soutěže, rozhodli jsme se tentokrát vytvořit soutěž online, do které se mohou zapojit všichni," prozradil ředitel internetových novin QAP.cz Zbyněk Suchý.

"Nečekali jsme však, že soutěž bude tak jednoduchá a lidé skryté slovo v osmisměrce uhodnou hned druhý den," dodává s úsměvem Zbyněk Suchý, ředitel internetových novin.

Po zveřejnění první nápovědy a připomenutí pravidel v komentáři pod soutěžním příspěvkem, že soutěžící mají pouze jeden tip na správnou odpověď nám Marie Pekařová napsala komentář: "Já stejně uhodnu starou belu, tak jestli ho vyplacat dnes nebo v pátek".

V tu chvíli ještě nevědela, že její předchozí komentář se slovem "Kunějovice" je správný a stává se vítězkou soutěže.

Marii ještě jednou moc gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast v soutěži. Již teď můžeme prozradit, že v týdnu od 14. do 20. prosince zveřejníme další soutěž. Sledujte nás na Facebooku i Instagramu a dozvíte se více.

 

Foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24