Společnost Xiaomi v Plzni otevírá již dvacátou první značkovou prodejnu v ČR

14.09.2021 13:53     29.09.2021 17:22

V sobotu 18. 9. otevře společnost Xiaomi v Plzni v ulici Smetanovy sady 15 svou dvacátou první prodejnu na území České republiky. S dalšími sedmi pop-up story tak je značkové zboží Xiaomi dostupné na celkem 28 místech.

 

xiaomi

V rámci akce bude potřeba dodržovat předepsaná pandemická opatření.

Xiaomi při této příležitosti připravilo pro návštěvníky výrazné slevy například na populární model Redmi Note 10S 6/64GB, který se běžně prodává za 5 999 Kč, ale v sobotu bude v omezeném množství 20 kusů k mání za pouhých 999 Kč.

Pro výhodný poměr ceny a výkonu oblíbený telefon Redmi 9A 2/32GB v černé barvě se bude během slavnosti prodávat za 499 Kč. Běžná cena je přitom 2 699 Kč. Dostane se celkem na 50 nejrychlejších zájemců.

Prvních 100 fanoušků Xiaomi si také bude moci zakoupit chytrý náramek Mi Smart Band 5 za neuvěřitelných 99 Kč.  Původní cena tohoto oblíbeného sportovního doplňku je přitom 799 Kč. 

Po celý den navíc pro všechny zájemce platí až do vyprodání zásob sleva 30 % na veškerý sortiment prodejny (Sleva se počítá z původní ceny produktu a nelze ji kombinovat s jinými slevami.)

Zákazníci si při návštěvě prodejny mohou např. ve speciálním foto koutku zhotovit zábavný autoportrét a odnést si jej vytisknutý s sebou. Probíhat také budou nejrůznější soutěže o skvělé ceny jakou jsou sluchátka a chytré náramky.

Společnost Xiaomi je číslo 1 v podílu na trhu chytrých telefonů v Evropě a úspěchy slaví celosvětově. Ve druhém čtvrtletí roku 2021 činily celkové příjmy společnosti Xiaomi 87,8 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 64,0 %; upravený čistý zisk za období činil 6,3 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 87,4 %. Celkové příjmy i upravený čistý zisk dosáhly ve čtvrtletí rekordních maxim, což dokazuje vynikající obchodní model a robustnost jeho provozu.

 

xiaomi

Kdy a kde:

 

Slavnostního otevření obchodu na nové plzeňské adrese Smetanovy sady 15 se zúčastní Deputy General Manager Xiaomi Technology pro region severovýchodní Evropy Andrzej Gladki, pan Guojun Gao country manager pro Českou republiku a Ondřej Jirovec zástupce oficiálního distributora. Přestřižení pásky se před zraky fanoušků, novinářů a VIP hostů odehraje v 11:00.

Smetanovy sady 15, 301 00 Plzeň

Sobota 18.9.2021

Slavnostní přestřižení pásky a otevření: 11:00

Důležité upozornění

Akce platí pouze v sobotu 18. 9. 2021 nebo do vyprodání zásob. Slevy nelze kombinovat s jinými slevami či akčními nabídkami. Každý zákazník může zakoupit pouze jeden zlevněný produkt (Redmi Note 10S 6/64GB, Redmi 9A 2/32GB černá nebo Mi Smart Band 5). Na tyto produkty se již sleva 30 % nevztahuje. Se slevou 30 % si lze zakoupit jeden vybraný nezlevněný produkt na jednoho zákazníka. Sleva 30 % platí do vyprodání zásob. Výjimečně bude prodejna pro zájemce otevřena i v neděli 19.9..

V rámci akce je potřeba dodržovat hygienická opatření. Mějte prosím po celou dobu nasazený respirátor FFP2 a dodržujte rozestupy dva metry jak venku ve frontě, tak uvnitř prodejny. U vstupu do prodejny bude umístěna desinfekce rukou. Buďte ohleduplní.

Další aktuální podrobnosti o akci najdete na stránce Xiaomicesko.cz.

O společnosti Xiaomi Corporation

Společnost Xiaomi Corporation byla založena v dubnu 2010 a vstoupila na hlavní trhy hongkongské burzy cenných papírů 9. července 2018 (1810.HK). Xiaomi je především internetovou společností s chytrými telefony a inteligentními zařízeními propojenými platformou Internet věcí (IoT).

Společnost Xiaomi se svou vizí „spřátelit se s uživateli a být nejlepší společností v jejich srdcích“, neustále pokračuje v inovacích, a usiluje o vysoce kvalitní uživatelskou zkušenost a provozní efektivitu. Společnost neúnavně staví skvělé produkty s poctivými cenami, aby umožnila každému na světě užít si lepší život díky inovativním technologiím.

Xiaomi je jednou z předních světových společností vyrábějících chytré telefony. Společnost se se svým podílem na trhu, pokud jde o dodávky chytrých telefonů, zařadila ve druhém čtvrtletí roku 2021 globálně na 2. místo. Společnost rovněž založila přední světovou spotřebitelskou platformu AIoT (AI + IoT), ke které bylo k 30. červnu 2021 připojeno 374,5 milionu chytrých zařízení, s výjimkou chytrých telefonů a notebooků. Produkty Xiaomi jsou k dispozici ve více než 100 zemích a regionech po celém světě. V srpnu 2021 společnost potřetí dostala na seznam Fortune Global 500, kde se umístila na 338. místě, což je nárůst o 84 míst ve srovnání s rokem 2020.

Xiaomi je součástí indexů Hang Seng, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index a Hang Seng China 50 Index.
 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24