QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Střet motocyklu a traktoru na Tachovsku. Motorkář nadýchal přes 1,5 promile - FOTO

16.06.2021 8:32

Tachovští dopravní policisté přijali v úterý 15. června oznámení o dopravní nehodě, která se stala kolem 18:15 hod. na silnici mezi obcemi Milevo a Zhoř.

ViewImage.aspx (kopie)
ViewImage.aspx-2ViewImage.aspx (kopie)ViewImage.aspx

"Z dosavadního šetření vyplývá, že 29letý řidič motocyklu nejel řádně při pravém okraji komunikace a střetl se s přední částí protijedoucího traktoru, za kterým byl připojený přívěs. Traktor řídil 52letý muž. Při nehodě utrpěl motocyklista zranění, a tak byl z místa záchrannou službou převezen do nemocnice na další ošetření," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Ještě před tím s ním policisté provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní. "Přístroj naměřil 1,53 promile alkoholu. Vzniklou škodu na motocyklu policisté odhadli na 10 000 korun, na traktoru škoda nevznikla. Ohledáním motocyklu policisté zjistili, že nesplňuje podmínky pro provoz na pozemních komunikacích, protože platnost technické prohlídky vypršela v polovině minulého měsíce. Navíc na motocykl není sjednané zákonné pojištění," říká Jiroušková. Nehodou se dopravní policisté i nadále zabývají.

 

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24