Summer City Fest se tento rok koná až v září

02.09.2020 11:04

Oblíbený letní festival Summer City Fest kvůli situaci s koronavirem musel být přesunut na první zářijový víkend, konat se bude 4. a 5. září.

Návrh bez názvu
4321Návrh bez názvu

Oblíbený letní festival Summer City Fest kvůli situaci s koronavirem musel být přesunut na první zářijový víkend, konat se bude 4. a 5. září.

Kvůli situaci s koronavirem byli nuceni i organizátoři Summer City Festu 2020 přesunout termín již 8.ročníku multižánrového letního festivalu na září, a to konkrétně na 4. - 5. 10. 2020. Máme pro vás však pozitivní zprávu. Pokud jste vstupenky zakoupili již dříve na každoroční červnový datum, nemusíte se obávat, že by vám lístky propadly, vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín festivalu.

Na co vše se můžete těšit?

Páteční program vám nabídne spoustu HIP HOPOVÝCH hvězd z České republiky a ze Slovenska. Zazní zde jména jako je Rest a dj Herby, svoji účast také potvrdil Paulie Garand a Kenny Rough, samozřejmě nesmí chybět ani rapper Refew, člen labelu Blakkwood. Další jména se budou teprve zveřejňovat.

Sobotní program vás naopak rozvlní v rytmu EDM pod záštitou produkce od JP Entertainment. Vystoupí zde dj Richard Reynolds b2b Hannah Vee, Chris Davies, dj TiGi a legendární Angry Beats. Další jména se budou opět postupně odhalovat.

Vstup na festival je povolen lidem ve věku nad 18 let. Lidé ve věku 15 - 17 let mohou na festival pouze v doprovodu osoby starší 18 let, lidé mladší 15 let se festivalu mohou zúčastnit pouze v doprovodu rodičů nebo zákonného zástupce. Prodej alkoholických nápojů a cigaret je návštěvníkům pod 18 let samozřejmě přísně zakázán!

To nejlepší z moderních hudebních stylů můžete zažít na pláži Boleveckého rybníku v Plzni. Ale pozor, je stále povolena kapacita pouze pro 1 000 osob.

 

FOTO: JP Entertainment

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24