QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

TiandDe pro zdraví i krásu. V Plzni vám poradí lektorka PK

01.06.2020 10:36     07.06.2020 10:00

Kosmetika tianDe vychází z léčivých receptur Altaje, Tibetu a Číny. I když ji využívají hlavně ženy, je určena i pro muže. A v Plzni najdete i odbornou poradnu a krámek s touto kosmetikou.

Qap2
Qap1tiande pk (1)tiande pk (2)tiande pk (3)tiande pk (4)tiande pk (1)tiande pk (5)tiande pk (7)tiande pk (6)Qap2

Pavla Kavinová je energická žena, která svoji práci miluje, V Plzni na Doudlevecké si zařídila malý krámek, kde je zároveň i poradenské centrum. Lidé sem mohou chodit s jakýmikoliv problémy, lektorka PK (Pavla Kavinová) jim vždy poradí.

Jak Pavla sama říká, nenahrazuje v žádném případě lékaře. „Naše produkty patří mezi kosmeceutické, to znamená, že mají vyšší podíl účinných látek než běžná kosmetika, proto jsou tak účinné. U zdravotních problémů, je vždy ale nutná konzultace s lékaři.“

Společnost tianDe byla založena v roce 2007. Vznikla v Barnaulu, v samém srdci Altaje, odkud čerpá nejkvalitnější přírodní suroviny. Složení kosmetiky tianDe se odvíjí od tisíce let starých receptur, proto je tato kosmetika tak účinná.

„Já osobně věřím v tradiční čínskou medicínu a Ajurvédu, protože jsou postavené na rovnováze a harmonii našeho těla,“ říká Pavla Kavinová. Lidé se s ním mohou osobně nebo po telefonu bavit o nejrůznějších problémech a ona se snaží najít pro ně ten správný přípravek. Padají vám vlasy, máte potíže při menstruaci, s ekzémem, lupy, problémy s klouby apod.? To vše a mnohem víc tady řeší.

tiande pk (7)

Sama lektorka přišla k tianDe kvůli svým zdravotním problémům. „Do tianDe jsem přišla, protože jsem potřebovala vyřešit své ženské problémy, zaujala mne problematika detoxikace, začala jsem se jí více věnovat. Nejsem zastáncem toho, že si u tianDe koupím čistící bylinnou směs a detoxikační náplasti na nohy a budu čekat, co se stane,“ svěřuje se svými začátky s touto kosmetikou Pavla Kavinová.

Pavla si se svými klienty hodně povídá. „Lidé přijdou k nám od obchůdku, že chtějí nejlepší šampon, co by jim zastavil padání vlasů. Vždy je třeba zjistit, kde je příčina, proč vlasy začaly padat. Najdeme-li příčinu, potom už se ženy nediví, že ode mne odcházejí se šamponem, kondicionérem a balíčkem vložek,“ usmívá se sympatická lektorka PK.

Prodejnu a poradenské centrum v Plzni na Doudlevecké ulici 20 můžete navštívit v následující dobu: 

pondělí 9:00-12:00

úterý 13:00-16:00

středa - poradna dle objednávek

čtvrtek 13:00-16:00

pátek 9:00-12:00

Telefonická poradna funguje bez omezení (606 227 165)

Další kontakty:

www.tiandepk.cz

https://www.tiandepk.cz/shop

e-mail: td.doudlevecka@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/tianDePlzenDoudlevecka/

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24