QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tip na víkend: Šumavský Ski&Bike Špičák je stále otevřený

23.10.2020 11:05

Letní provoz Ski&Bike Špičák ukončí v sobotu 31. října. Lanovka pojede ještě na státní svátek 28.10. a oba dva dny nastávajícího víkendu.

1 (2)

Můžete využít poslední čtyři dny, kdy bude středisko v provozu v končící letní sezoně. „Můžeme nadále i přes zpřísněná vládní opatření fungovat. Samozřejmě se u nás dodržují hygienická pravidla, to znamená hlavně nošení roušek na lanovce, desinfekce rukou a udržování rozestupů,“ uvádí Vladimír Kasík.

Nastávající víkend 24. – 25.10., ve středu 28.10 (státní svátek) a v sobotu 31.10. pojede lanovka na vrchol Špičáku. Otevřený bude také bikepark, rozhledna a výdejové okénko v kiosku pod ní.

Personál areálu bude na nejvíce navštěvovaných místech dbát na dodržování kapacity i rozestupů. „Každopádně rozloha našeho střediska je tak obrovská, že umožnuje individuální pohyb v přírodě na čerstvém vzduchu, aniž by se lidé blíže potkávali na více než na 10 metrech,“ uzavírá V. Kasík.

Návštěvníci už ve středisku nemohou v uvedených dnech počítat se službami servisu, půjčovny kol a logicky jako jinde ani restaurací. Všechny tyto služby byly v souladu s aktuálními nařízeními uzavřeny.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24