QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda na Šumavě. Vlak usmrtil člověka!

21.10.2021 10:38

Mezi stanicemi Špičák a Železná Ruda ve středu 20. října srazil a usmrtil vlak člověka. Dle prvotních informací muž vstoupil do kolejiště úmyslně.

Hasiči Železná Ruda_smrťák
Hasiči Železná Ruda_smrťákHasiči Železná Ruda_smrťák_1

Ve středu 20. října krátce po 20. hodině došlo mezi stanicemi Špičák a Železná Ruda k tragické nehodě. Muž zde vstoupil do kolejiště před projíždějící vlak, který ho na místě usmrtil. Ve vlaku se nikdo z 5 cestujících nezranil. „Sražená osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem. Na místo byl vyslán koroner a celou věc šetří kriminalisté ÚO Klatovy,“ potvrdila policejní mluvčí Eva Červenková.

"Ve 20.01 hodin se muž nacházel v kolejišti a strojvedoucí vlaku, se kterým jel ve směru od Železné Rudy – město směrem na Špičák, přibližně cca 30 metrů od železniční stanice, již nemohl srážce zabránit," upřesnila mluvčí policie Dana Ladmanová.

Na místo vyjeli policisté, pracovníci drah, zdravotníci, drážní hasiči a byl přivolán koroner. "U zemřelého byla nařízena soudní pitva.  Zatím se policistům nepodařilo zjistit totožnost muže," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

 

foto: fb Hasiči Železná Ruda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24