QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda uzavřela hlavní tah u Třemošné! Na místě zemřela mladá žena

14.07.2019 9:37

Tragická nehoda uzavřela v noci na neděli hlavní tah I/27 u Třemošné na severním Plzeňsku. Po havárii motorky přejelo spolujezdkyni protijedoucí auto. 

nehoda bdeneves (2)

K nehodě na hlavním tahu I/27 u Třemošné došlo kolem 23. hodiny v sobotu večer. Silnice musela být na nějakou dobu úplně uzavřená. Bohužel život mladé ženy se zachránit nepodařilo.

"Na místě dopravní nehody lékař záchranné služby musel konstatovat úmrtí mladé ženy, která svým zraněním na místě podlehla. Muže, ročník 1989, jsme transportovali do FN Plzeň na Lochotíně se středně těžkým zraněním," řekla k zásahu mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Nehoda se stala na hlavním tahu mezi Kaznějovem a Třemošnou. "Ze zatim zjištěných skutečností vyplývá, že řidič motocyklu, ročník 1987, jedoucí ve směru jízdy od Kaznějova na Třemošnou na komunikaci z přesně nezjištěných příčin havaroval. Došlo k pádu spolujezdkyně, ročník 1996, do protisměrného jízdního pruhu a následnému střetu s tudy projíždějícím osobním vozidlem," popsala průběh nehody mluvčí policie Pavla Burešová s tím, že i motorkář byl po pádu zraněný. 

V případu je nařízená soudní pitva a policie se nehodou nadále zabývá. Dechové zkoušky na alkohol u řidičů byly nicméně s negativním výsledkem.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24