Tragická nehoda uzavřela silnici na Rokycansku. Muž zemřel po srážce s autem

31.10.2019 13:52     31.10.2019 14:59

Tragický střet osobního auta s chodcem se odehrál ve čtvrtek odpoledne na silnici na Rokycansku. Muž následkům nehody podlehl přímo na místě.

nehoda u přeštic

Tragická nehoda uzavřela ve čtvrtek odpoledne silnici druhé třídy mezi Rokycany a Šťáhlavy. Na místo sice vyjely všechny složky IZS, chodci už ale život zachránit nemohly.

"Lékař záchranné služby po příjezdu na místo události, konstatoval u muže ve věku zhruba 70 let těžká zranění neslučitelná se životem," řekla k zásahu mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Rokycanští dopravní policisté přijali oznámení o nehodě kolem půl druhé. "Ve směru od Rokycan jel 40letý řidič s osobním vozidlem značky Peugeot 406. Z dosavadního šetření vyplývá, že před křižovatkou na obec Mokrouše došlo v mírné levotočivé zatáčce ke střetu osobního auta se seniorem, který přecházel komunikaci z pravé strany ve směru jízdy vozidla. Chodec po střetu svým zraněním na místě podlehl. Požití alkoholu u řidiče policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou," doplnila k nehodě mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Silnice musela být úplně uzavřená.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24