QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragický konec incidentu na Borech! Mladík podlehl řeznému zranění

09.12.2018 8:33     09.12.2018 10:03

Kriminálka v Plzni řeší podle všeho další vraždu. K útoku na teprve 17letého mladíka došlo v noci na neděli v jednom z bytů na Borech. Teenager na místě zemřel.

FOTO_Pavel Němeček (4)

Tragickou dohru měl incident, ke kterému došlo v jednomz bytů v Plzni na Borech v noci na neděli. Po útoku tam zemřel teprve 17letý mladík.

"ZZSPK zasahovala v Plzni na Jižní předměstí u muže s řezným poraněním. Po příjezdu náš lékař už mohl bohužel konstatovat pouze smrt a byl povolán koroner," řekla mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

"Včera krátce před jedenáctou hodinou večer jsme přijali oznámení o fyzické potyčce v bytové jednotce v Plzni na Borech. Během potyčky došlo k napadení 17letého muže, který utrpěl zranění neslučitelné se životem, kterému na místě podlehl," potvrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie zadržela podezřelého muže a má i zbraň, kterou na teenagera zaútočil. "Na místo vyjeli policisté Městského ředitelství policie Plzeň a policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Kriminalisté na místě zajistili zbraň a zadrželi osobu podezřelou z protiprávního jednání. V současné době kriminalisté provádí úkony trestního řízení, prověřují okolnosti a zjišťují bližší informace případu, kterému se intenzivně věnují," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24