QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Galerie Slovany ukradli zloději auto! Kamery zachytily podezřelé osoby - FOTKY

12.02.2019 14:52

Bezpečnostní kamery v obchodním centru na Slovanech zachytily dvojici podezřelých osob, které mohou být zapletené do krádeže zaparkovaného auta.

Policisté z plzeňských Slovan se zabývají krádeží osobního auta, ke kterému došlo na začátku února u Galerie Slovany. Auto se sice po pár dnech našlo, policie ale po zlodějích stále pátrá.

"Dne 1. února v době okolo 13:30 hodin neznámý pachatel nezjištěným způsobem vnikl do uzamčeného osobního motorového vozidla na parkovišti před obchodním centrem v Plzni na Slovanech.  Ve společnosti s další neznámou osobou s tímto pachatel z místa odjel," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Za dva dny se auto objevilo. Majitel ho našel odstavené v Černicích. "Následným ohledáním vozidla bylo zjištěno, že z jeho interiéru bylo odcizeno veškeré jeho vybavení včetně dalších věcí, které tam poškozený zanechal," dodává policejní mluvčí.

V rámci šetření získali policisté záznamy z bezepčnostních kamer v obchodním centru. Kamery zachytili dvojici podezřelých osob. V souvislosti s vyšetřováním nyní shání svědky, kteří by pomohli. Veškeré informace přijmou policisté na jakékoliv služebně nebo na tísňové lince 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24