QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Nýřan zemřely při nehodě dvě děti a mladá žena, další dva lidé jsou zraněni - FOTKY

27.04.2020 9:25     27.04.2020 15:12

Při srážce vlaku a osobního auta na železničním přejezdu poblíž Kamenného Újezdu přišly o život dvě děti a mladá žena. Řidič a další dítě jsou zraněni.

nehoda u nyran (6)
nehoda u nyran (1)nehoda u nyran (2)nehoda u nyran (3)nehoda u nyran (4)nehoda u nyran (5)nehoda u nyran (6)nehoda u nyran (7)

K nehodě došlo v pondělí 27. dubna po deváté hodině ráno na železničním přejezdu poblíž Kamenného Újezdu u Nýřan. Střetl se zde osobní vlak jedoucí od Heřmanovy Huti směrem na Nýřany.

Podle informací policie jsou oběťmi nehody žena ve věku 23 let a dvě děti ve věku 5 a 17 let. "Při nehodě zemřeli tři lidé. Dle prvotních informací žena ročník 1997, a dvě děti 2003, 2015. Řidič ve věku 24 let byl transportován do fakultní nemocnice a dítě ve věku čtyři řoky rovněž,“ sdělila policejní mluvčí Ivana Jelínková s tím, že příčina nehody je v šetření.

"Zdravotnická záchranná služba z místa transportovala letecky muže v kritickém stavu na emergency fakultní nemocnice v Plzni. Dítě mladší 15 let bylo transportováno pozemní cestou při vědomí se středně těžkými zraněními na akutní příjem do fakultní nemocnice,“ sdělila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje Mária Svobodová.

Na místo vyjeli také hasiči, kteří zajistili místo tragické události.

Cestující ve vlaku vyvázli bez zranění. Nehoda si vyžádala omezení železničního provozu. Podle informací Českých vlak není průjezdný úsek Blatnice u Nýřan – Nýřany. Omezení má trvat do zhruba 12:20 hodin.

FOTO: FCB HZSp Správa železnic, státní organizace JPO Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24