V Chodové Plané to žilo, konaly se už 24. pivní slavnosti - FOTKY

22.08.2016 18:05

Již 24. oslavy piva proběhly v areálu Rodinného pivovaru Chodovar v Chodové Plané. Slavnosti piva Chodovar byly tentokráte ve znamení oslavy deseti let od otevření pravých Pivních lázní.

Chodovar pivni slavnosti (15)
Chodovar pivni slavnosti (2)Chodovar pivni slavnosti (1)Chodovar pivni slavnosti (3)Chodovar pivni slavnosti (4)Chodovar pivni slavnosti (5)Chodovar pivni slavnosti (6)Chodovar pivni slavnosti (8)Chodovar pivni slavnosti (7)Chodovar pivni slavnosti (9)Chodovar pivni slavnosti (11)Chodovar pivni slavnosti (10)Chodovar pivni slavnosti (12)Chodovar pivni slavnosti (13)Chodovar pivni slavnosti (14)Chodovar pivni slavnosti (16)Chodovar pivni slavnosti (15)Chodovar pivni slavnosti (17)Chodovar pivni slavnosti (18)Chodovar pivni slavnosti (19)Chodovar pivni slavnosti (20)Chodovar pivni slavnosti (21)Chodovar pivni slavnosti (22)Chodovar pivni slavnosti (24)Chodovar pivni slavnosti (23)

V sobotu 20. srpna ožil celý obrovský areál pivovaru v Chodové Plané. Pro návštěvníky byl opět připraven bohatý kulturní program a hektolitry vynikajícího zlatavého piva.

Pivovarské speciality, tradiční česká jídla, výtečné pivo, muzika, ohňostroj a další zábava, tak vypadala uplynulá sobota v Chodovaru v Chodové Plané na Tachovsku. "Když má člověk co dobrého pít a v žaludku nekručí hlady, přijde vhod možnost se skvěle pobavit. A jak je u nás v pivovaru na Slavnostech piva zvykem, ani v tomto směru žádný z návštěvníků nestrádal," uvedl vrchní sládek pivovaru Jiří Plevka.

Do Chodové Plané na slavnosti zamířily opět speciálně vypravené vlaky plné zábavy Chodovar Expres. Program začal tradičně netradičními prohlídkami pivovaru. Proběhly i scény v podání Komedyjantů z Tachova na téma pravé pivní lázně. Ty totiž tady v Chodovaru byly otevřeny přesně před 10 lety.

Program na podiu byl plný muziky, vystoupila Ewa Farna, slavné Queeny připomněla slovenská revivalovka QUEENmania, která ma za sebou vystoupení ve více než 25 zemích světa. Rozjel to také AC/DC revival Špejbl´s Helprs a další kapely. Nechyběly soutěže o největší pijany - tedy klání o titul Pivní rytířka a Pivní rytíř. A na svési přišly i děti ve speciální dětské zahradě.

Foto: Chodovar

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24