QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Nebílovech se běžely hasičské závody. Kdo měl nejlepší čas? - FOTKY!

13.09.2020 15:46

Hasičský sport je v celé České republice velmi oblíbenou disciplínou. Vyjímkou není ani Plzeňský kraj! Kdo obsadil první příčku na závodech v Nebílovech se dozvíte v článku!

poikj
wqdfhhhfreššwepoikj

V sobotu 12. září se v obci Nebílovy na jižním Plzeňsku konala soutěž v požárním útoku o pohár SDH Nebílovy. Akce vypukla na tamějším hřišti pod koupalištěm v jednu hodinu odpoledne. Soutěžilo se ve dvou kategoriích - muži a ženy. V ženské kategorii bylo 7 týmů a v mužské kategorii se o pohár popralo hned 15 družstev. 

 

Na první příčce v ženské kategorii se umístil tým SDH Želčany a Chouzovy. V mužské kategorii zazářili muži také ze Želčan a Chouzov. 

 

"Mohly jsme dopadnout mnohem lépe, ale máme nové hadice, se kterými nám to ještě moc nejde. Věřím, že do Nezvěstic, poslední soutěže sezóny, to vypilujeme," uvedla slečna Kovářová, soutežící za SDH Nezbavětice v ženské kategorii. Obec Nezbavětice se umístila na 6. místě v boji o pohár. 

Příští závody se konají 26. září v nedalekých Nezvěsticích od 13:00. Pokud se chcete dobře pobavit a prožít pohodové odpoledne, určitě doražte! 

 

 

FOTO: QAP

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24