QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V obchodě ve Stodu se našla obálka s penězi! Policie shání majitele - FOTKY

06.12.2018 10:01

Poctivý nálezce předal policistů ve Stodu obálku s penězi, kterou našel v jednom z tamních obchodů. Majitel obálky se ale stále shání. Policie zveřejnila záznamy z kamer z obchodu!

Poctivost ještě nezmizela. Policisté ve Stodu aktuálně řeší nález obálky s penězi. Našel ji poctivý nálezce v jednom z tamních obchodů. Majitele obálky se ale zatím stále nepodařilo najít.

"V úterý 20. listopadu se v dopoledních hodinách dostavil poctivý nálezce na obvodní oddělení Stod a oznámil nález obálky s finanční hotovostí. Policisté následným šetřením zjistili, že obálku s penězi i daňovým dokladem o nákupu dioptrických brýlí na čtení ztratil senior, který byl zachycen bezpečnostním kamerovým systémem prodejny COOP Stod," říká mluvčí policie Iveta Kořínková.

Ačkoliv policisté po muži pátrali, zatím se jim ho najít nepodařilo. "Z tohoto důvodu dosud nemohlo dojít k předání nálezu do rukou majitele. V obchodu a jeho okolí sháněl dioptrické brýle. V tuto chvíli i nadále hledáme majitele obálky s penězi a obracíme se na něj i případné svědky, aby se přihlásili policistům," dodává policejní mluvčí.

Svědci mohou volat rovnou na linku 158, informace ale přijmou i policisté přímo na obvodním oddělení Stod nebo na telefonním čísle 974 326 781.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24