QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V pátek se bouralo hned několikrát, většinou kvůli špatnému počasí

16.10.2020 19:24

V pátek 16. října počasí řidičům opravdu nepřálo. Zhoršená viditelnost a kluzké vozovky zapříčinily hned několik dopravních nehod, hlavně v odpoledních a podvečerních hodinách.

VÚ1
VÚ2VÚ1

Kolem 9. hodiny ranní v obci Vodní Újezd narazilo osobní auto do betonového můstku. K nehodě vyrazily hasiči z Dobřan i Přeštic, společně zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Řidiče s lehkým zraněním převzala do péče ZZS Plzeňského kraje. Příčinou nehody byly zdravotní komplikace.

K další odpolední nehodě došlo po 16. hodině na silnici 22 v obci Mochtín (okres Klatovy). Střet nákladního a osobního vozidla se naštěstí obešel bez zranění. Havárii vyšetřovala PČR, provoz byl omezen v obou směrech.

Poté se bouralo v okrese Plzeň - jih, na silnici 11747 u obce Mochtín. Tentokrát došlo ke zranění, na místo tak musely vyjet složky IZS. 

Přímo v Plzni se kolem 18:30 srazila dvě osobní auta na kruhovém objezdu v blízkosti Area Bory a zkomplikovala tak vjezd na "kruháč" z ulice Sukova.

Poslední nehodu nezpůsobilo počasí, ale zvíře. Ke střetu osobního automobilu se srnou došlo na silnici 1774 u obce Mladý Smolivec. Sražené zvíře zůstalo ležet na vozovce, provoz v místě byl delší dobu omezen.. 

Foto: Hasiči města Dobřany

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24