QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňské zoo se budou vítat prázdniny! Užijí si rodiny s dětmi

28.06.2019 7:59

Školní rok je u konce a na řadě jsou prázdniny. Tradiční vítání prázdnin je na programu už o nadcházejícím víkendu v plzeňské zoo. Program je ušitý na míru rodinám s dětmi!

_IGP7263

Konec školního roku je tady a prázdniny už doslova buší na dveře. Tradiční program plný zábavy si pro rodiny s dětmi připravili na sobotu 29. června v plzeňské zoo.

"Od 10 do 17 hodin je připraveno v centrální části zahrady pro děti i jejich rodiče velké hravé soutěžní rozloučení se školním rokem a uvítání prázdnin. Letošním motivem je putování po světě se zajímavými a vzácnými zvířaty. Malí návštěvníci zoologické a botanické zahrady se tak dostanou do míst, kam se nepodívají ani při té nejbáječnější dovolené s rodiči. A budou-li při plnění úkolů šikovní, odnesou si různé ceny, tentokráte především sladké a chladivé od předního výrobce zmrzlin," láká František Hykeš z plzeňské zoologické zahrady.

Návštěva letní Zoologické a botanické zahrady města Plzně může být pro rodiny s dětmi prvním místem při jejich putování po turistických zajímavostech Plzeňského kraje v rámci Prázdninové štafety. Podrobnosti k Prázdninové štafetě, jejím letošním hlavním cílům a další informace najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24