QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzeňském kraji se bourá. Auta skončila mimo komunikaci - FOTKY

07.06.2022 13:22     07.06.2022 15:30

Hasiči v Plzeňském kraji mají plné ruce práce. Úterní odpoledne už přineslo dvě dopravní nehody. Auta skončila mimo komunikaci u Kokšína a u Kláštera.

mimo komunikaci (1)
auto v poli (1)auto v poli (2)mimo komunikaci (2)mimo komunikaci (1)mimo komunikaci (3)

Na Klatovsku vyjel osobní automobil ze silnice a skončil na kraji pole. "V 11:35 došlo mezi Kokšínem a Dehtínem k havárii jedno osobního vozidla. Automobil se nacházel mimo komunikaci. Na místě nedošlo k úniku nebezpečných látek," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

V místě incidentu zasahovaly všechny složky záchranného systému. Sanitka odvezla zraněné osoby do nemocnice. "Záchranáři z místa transportovali muže a ženu, oba ročník 1941, s lehčími zraněními do Klatovské nemocnice," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

K další nehodě vyjíždeli hasiči k Nepomuku na jižním Plzeňsku. "V 13:19 u odbočky na Klášter jsme zasahovali u nehody, kdy mimo komunikaci skončil další automobil," řekl Poncar.

I tato nehoda se neobešla bez zranění. "Záchranáři z místa transportovali ženu ročník 1965 s lehčími zraněními do FN Lochotín," dodala Svobodová.

foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24