V plzeňském Moving Station proběhl knižní festival - FOTKY

28.11.2021 8:00

Milovníci knih a čtení si přišli na své v sobotu 27. listopadu. V Moving Station v Plzni proběhl Bookfest Knižní Jižní. Pod jednou střechou se sešla více než čtyřicítka nakladatelů.

Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (7)
Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (7)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (1)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (5)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (2)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (3)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (4)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (6)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (8)Festival knihy Moving Station _foto Svoboda (9)

Moving Station patřil v sobotu hlavně milovníkům knih, výběr knih byl opravdu veliký. A většinou se jednalo o knihy, které běžně v knihkupectvích nekoupíte. Šlo totiž o festival malých nakladatelských společností a těch úplně nejmenších nakladatelů. Festival dostal název Knižní Jižní.

Během dne nechybělo setkání s autory, čtení, dílny. A došlo i na divadlo nebo hudbu. Lidé si mohli zakoupit knižní dárky, které nejsou většinou na pultech knihkupeckých řetězců.

foto: MIlan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24