QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V prosinci budou mít opět řidiči v Plzni komplikace na silnicích. V jakých místech?

26.11.2020 14:45

Jelikož byla delší dobu uzavřena Studentská ulice, řidiči využívali pro svou cestu okolních silnic. Ty je teď nutné opravit. Konkrétně se jedná o Krašovskou a Toužimskou ulici.

QAP FOTO

V uplynulém období byla provedena rozsáhlá rekonstrukce Studentské ulice v Plzni. Při tom došlo ze strany řidičů motorových vozidel k nadměrnému užívání okolních komunikací a k jejich částečnému poničení.

Proto bude provedena oprava povrchů u vybraných komunikací. "Oprava bude prováděna tzv. za provozu po úsecích, vždy jedna strana komunikace. Průjezd tedy bude zajištěn s částečným omezením. V některém úseku však bude nutné vyblokovat parkovací stání, včetně vozidel parkujících při okraji dotčeného úseku. Po provedení opravy povrchu komunikací bude provoz zcela obnoven," uvedl Odbor životního prostředí a dopravy ÚMO Plzeň 1.

V termínu od 30. listopadu do 20. prosince dojde k opravě v úseku od křižovatky s Úněšovskou ulicí ke křižovatce se Studentskou ulicí. Vždy po úsecích a jen na jedné straně komunikace

V termínu od 2. prosince do 20. prosince se bude opravovat úsek od křižovatky s Krašovskou ulicí ke křižovatce se Žlutickou ulicí. Opět po úsecích na jedné straně komunikace.

Zároveň dojde i k vyblokování parkovacích stání a parkujících vozidel, v úseku od křižovatky s Krašovskou ulicí ke křižovatce se Žlutickou ulicí po obou stranách.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24