V rukou zákona skončil další drogový dealer

07.05.2021 12:55

Kriminalisté TOXI týmu úspěšně obvinili dalšího dealera pervitinu a marihuany. Muž je stíhán ve vazbě a čeká na rozsudek. Hrozí mu trest až pět let odnětí svobody.

ViewImage.aspx-2 (kopie)

Domažličtí kriminalisté zaznamenali další úspěch na úseku potírání drogové kriminality na našem okrese. V rukou zákona skončil další dealer drog.

"Policejní komisař zahájil trestní stíhání osmatřicetiletého muže, kterého obvinil ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," informuje tisková mluvčí policie Dagmar Brožová.

Obviněný minimálně od počátku roku 2020 do současné doby si na různých místech republiky obstarával drogu pervitin a marihuanu a ty pak v obci Bělá nad Radbuzou distribuoval dalším osobám. "Drogy poskytoval i prostitutkám z nočních klubů," dodává mluvčí policie Dagmar Brožová.

Prodal desítky dávek pervitinu a marihuany a přišel si minimálně na 37 tisíc korun. Kriminalisté spolu se spisovým materiálem doručili státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, a tak je stíhán vazebně. Hrozí mu trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.  

 

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24