QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vandal se vyřádil na autech ve Skvrňanech! Policie po něm pátrá - FOTKY

06.11.2019 7:59

Policie aktuálně pátrá po vandalovi, který se vyřádil na autech ve Skvrňanech. Zůstala po něm škoda přes 40 tisíc. Policie po pachateli pátrá. Pomoct by mohly záznamy z kamer.

1
123456

Plzeňští policisté řeší další případ, kdy se zatím neznámý vandal doslova vyřádil na zaparkovaných autech. Tentokrát k poničení vozidel došlo ve Skvrňanech.

"Policisté z obvodního oddělení Plzeň Skvrňany zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Dosud neznámý pachatel v noci z 2. na 3. listopadu blíže nezjištěným předmětem a způsobem ulomil a poškodil zpětná zrcátka u zaparkovaných vozidel. Poničil celkem šest osobních vozidel," říká mluvčí policie Michaela Raindlová.

Po nepochopitelném řádění vandala zůstala škoda víc jak 40 tisíc. Policie nyní po pachateli pátrá. "Policisté vyhodnocují kamerové záznamy a po vandalovi intenzivně pátrají. Pokud bude dopaden, hrozí mu až jeden rok ve vězení," dodává policejní mluvčí.

Podobný případ se odehrál také v polovině října. Na parkovišti u Rokycanské vandal kameny rozbil okna u několika aut (podrobnosti se dočtete zde).

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24