QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vandal se vyřádil na zaparkovaných autech. Poškodil jich 21! - FOTKY

08.07.2020 11:22

Zatím neznámý pachatel poškrábal 21 osobních aut zaparkovaných v Domažlicích. Po vandalovi pátrá policie. Pomoci s jeho dopadením může veřejnost.

V úterý 7. července ráno přijali policisté na lince 158 oznámení o poškrábaném laku na několika autech zaparkovaných v Ladově ulici v Domažlicích.

"Neznámý pachatel zde v blíže nezjištěné době od dvou do šesti hodin ráno téhož dne udělal rýhy v laku na různých částech celkem jednadvaceti zaparkovaných osobních vozidel různých továrních značek. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 170 tisíc korun. Na místo vyjeli rovněž kriminalisté a kriminalistický technik, který zajistil kriminalistické stopy. Policisté s kriminalisty provedli ohledání místa činu a šetření v okolí. K dispozici mají kamerový záznam, který nyní budou vyhodnocovat. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Kriminalisté hledají případné svědky, kteří by pomoci odhalit pachatele. "Tomu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. Policisté přijmou všechny relevantní informace k tomuto případu na lince 158,“ dodává mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24