QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víkend bude ve znamení Tří králů. Přinášíme přehled akcí

02.01.2020 10:47

Nadcházející víkendové dny nabídnou koncerty na podporu Tříkrálové sbírky i koupání otužilců. Zájemci mohou v Plzni vyrazit na Tříkrálový pochod. Chybět nebude hudba, betlém ani koně.

DSC_3205

Plzeň

Rybovu mši vánoční si můžeme poslechnout v sobotu 4. ledna v kostele Panny Marie Růžencové na Jiráskově náměstí na Slovanech od 16.30 hodin.

Tříkrálový pochod odstartuje v neděli 5. ledna ve 14 hodin z náměstí Republiky. Více jsme psali zde.

Koncert ve prospěch Tříkrálové sbírky se uskuteční v neděli 5. ledna v kostele sv. Jana Nepomuckého na Chodském náměstí v Plzni. Vystoupení místní scholy začne v 15 hodin.

Starý Plzenec

Zahájení Tříkrálové sbírky se odehraje v sobotu 4. ledna od 10 hodin v kostele sv. Jana Křtitele.

Šťáhlavy

Akce s názvem My tři králové odstartuje na návsi ve 13 hodin v neděli 5. ledna. Chystá se tříkrálové setkání, čím více králů dorazí, tím lépe. Stačí jen s papírovou korunou a pláštěm z prostěradla. Na programu jsou i jízdy v kočáře. Připraveno bude teplé občerstvení.  

Dobřany

Už 8. ročník Tříkrálového otužileckého koupání v režii Dobřanských mrožů začne v neděli 5. ledna ve 14 hodin na plovárně za fotbalovým hřištěm.

Domažlice

Slavnostní zahájení Tříkrálové sbírky proběhne v sobotu 4. ledna od 13 hodin v kostele Narození Panny Marie.

Potvorov

Žihelský pěvecký smíšený sbor se zastaví na svém Vánočním tour v neděli 5. ledna v kostele sv. Mikuláše. Koncert začne v 15 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24