QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka dnes slaví 110. narozeniny. Do oslav se zapojili i fanoušci

11.06.2021 10:42

Viktorka dnes slaví neuvěřitelné 110. narozeniny! Jako první přišli popřát do Doosan Areny fanoušci, kteří na počest významného jubilea úderem půlnoci rozsvítili kolem stadionu 110 světlic. 

EOSR8471

Celkem 110 světlic se rozzářilo v okolí Doosan Areny. Fanoušci Viktorky spadající pod Sektor P přišli tímto velkolepým gestem popřát svému klubu k narozeninám. 

V rámci oslav dnes všechny plzeňské tramvaje vyjely z vozovny s vlaječkami klubu a logem 110 let FCVP. Po Plzni tak budou jezdit po celý víkend.

Oslavy vyvrcholí dnes v 15:00 hod. slavnostním aktem, v rámci kterého budou na Pamětní místo Brány borců doplněny nové desky klubových legend i fanoušků, kteří náš svět opustili předčasně. Otevře se navíc také naučná stezka Po stopách 110 let FCVP.

K slavnostním gratulacím se připojil i primátor města Plzně. „Přeji Viktorce k jejím narozeninám samozřejmě dobrou kondici, mnoho úspěchů a také skvělé fanoušky, kteří ji podrží i v těžších dobách. A já osobně si přeji, aby partnerství mezi klubem a městem vydrželo přinejmenším dalších 110 let a aby díky tomuto partnerství vyrostly v Plzni další generace skvělých fotbalistů, kteří budou přinášet Plzeňanům radost ze skvělých sportovních výkonů,“ popřál celému týmu Martin Baxa.

Díky hashtagu #110fcvp můžete viktoriánům na sociálních sítích popřát i vy!

 

Foto: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24