QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka přivítá Spartu. Na zápas se opět dostanou fanoušci jen v omezeném počtu

22.06.2020 13:51

Klub umožní vstup maximálnímu počtu diváků. Musí ale dodržet pravidla obsazování míst ob jednu sedačku a vždy s vynecháním jedné řady.

1

V dalším domácím zápase přivítají viktoriáni v Doosan Areně pražskou Spartu. Na atraktivní duel budou moci v neděli 28. 6. od 16:30 opět zavítat v omezeném množství i plzeňští fanoušci, konkrétně permanentkáři EXTRA.

Na základě uvolňování vládních opatření a aktuálních pravidel budou moci do ochozů Doosan Areny opět zavítat viktoriánští fanoušci. "Klub využije maximálního možného počtu, stále však budeme muset dodržet pravidla obsazování míst ob jednu sedačku a vždy s vynecháním celé jedné řady. Celkově však nelze využít více než pětadvacet procent kapacity stadionu,“ informuje o omezeních mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Volná místa klub opět nabízí fanouškům z řad permanentkářů EXTRA. Ti si opět budou moci na základě předložení permanentní vstupenky  vyzvednout na pokladnách Doosan Areny lístek. Pokladny budou otevřeny od úterý 23. června od  9:00 do 17:00 za severní věží Doosan Areny.

Klub nemůže vzhledem k opatřením garantovat zachování sedaček a sektorů. "Budeme se vždy snažit zachovat alespoň sektor ve stejné cenové hladině. Žádáme však v tomto případě fanoušky o pochopení situace, která není jednoduchá,“ říká mluvčí klubu.

Pro ty fanoušky, kteří nemohou osobně přijít na pokladny stadionu, nebo to mají pro lístky daleko, nabízí Viktoria možnost online rezervace, kterou spustí v úterý v 11:00 prostřednictvím e-mailu vstupenky@fcviktoria.cz. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24