Vykradači domů řádili v Blovicích na Plzeňsku! Policie shání svědky

13.11.2018 15:01

V Blovicích na jižním Plzeňsku o uplynulém víkendu řádili vykradači domů. Majitelům zmizely šperky. Policie shání svědky, kteří by pomohli s šetřením.

Evakuace na Doubravce_QAP (5)

Policisté z Blovic v současné době řeší vloupání do domu, ke kterému došlo v sobotu 10. listopadu. S vyšetřováním by mohli pohnout informace od svědků.

"Zloděj nejprve překonal oplocení rodinného domu a poté v zadní části domu vytlačil částečně zajištěné okno do komory, poté prohledal celý dům a ze šperkovnice umístěné na stolku v ložnici odcizil několik kusů šperků z bílého a žlutého zlata. Majitelům tak vznikla škoda za odcizení ve výši 24 000 korun," říká mluvčí policie Iveta Kořínková.

V Řadové ulici v Blovicích přitom v tu samou dobu došlo i k dalšímu pokusu o vloupání do jiného domu. To se ovšem zloději nepodařilo. Policie aktuálně případy vyšetřuje.

Pomoct by mohli svědci, a proto se s žádostí obrací na veřejnost. "V souvislosti s tímto případem žádáme případné svědky, aby nás v případě jakýchkoliv postřehů kontaktovali na lince tísňového volání 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24