QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Záchranné složky opět zasahují u dopravních nehod. Bouralo se i v centru Plzně! - FOTKY

22.06.2022 10:40     22.06.2022 12:52

Včerejší den byl plný dopravních nehod. Bourá se ale i dnes. Na Klatovsku se střetla tři osobní vozidla. V Křimicích najelo auto do plotu. V centru Plzně nabourala řidička do sloupu.

Plzeň Palackého náměstí_1OA ve sloupu_HZSPK (1)
Horní lukavice_3OA_HZSPK (1)Horní lukavice_3OA_HZSPK (2)Křimice_auto v plotě_HZSPK (2)Křimice_auto v plotě_HZSPK (1)Křimice_auto v plotě_HZSPK (3)Plzeň Palackého náměstí_1OA ve sloupu_HZSPK (1)Plzeň Palackého náměstí_1OA ve sloupu_HZSPK (2)Plzeň Palackého náměstí_1OA ve sloupu_HZSPK (3)

Na hlavním tahu z Plzně na Klatovy došlo ve středu 22. června před osmou hodinou ranní k další dopravní nehodě. Na stejném úseku se bouralo i v uplynulých dnech, psali jsme zde. "Vyjeli jsme k Horní Lukavici, kde se střetla tři osobní vozidla v 7:41. Dvě děti si převzala do péče rychlá záchranná služba. Na místě nedošlo k úniku pohonných hmot," uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

K další dopravní nehodě došlo krátce po osmé hodině v Chebské ulici za Křimicemi. "Osobní auto najelo do plotu. Na místě byla jedna zraněná osoba, kterou si do své péče převzala záchranná služba," řekl Petr Poncar.

Před polednem se bouralo i v centru Plzně před obchodním centrem Plaza. "V 11:38 narazil osobní automobil na Palackého náměstí do sloupu. Jedna osoba skončila v péči záchranné služby," uvedl mluvčí hasičů.
 

foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24