QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ze stodoly na Domažlicku zmizely dvě motorky. Policie po nich pátrá

24.01.2020 9:37

Ze stodoly u obce Všepadly zmizely dva motocykly Jawa a další věci. Policisté hledají případné nové majitele ukradených motocyklů.

policie

Zatím neznámí zloději se v době od loňského 1. října do 4. ledna letošního roku vslupali do stodoly na samotě Košenice  u obce Všepadly.

"Dosud nezjištění pachatelé se vloupali do stodoly, ze které odcizili jednosedadlový motocykl tovární značky Jawa 50 typ 555 vínové barvy a registrační značky KT 77-26, který byl částečně bez kapotáže. Dále byl ukraden motocykl tovární značky Jawa 50 typ 05 červené barvy a registrační značky KT 12544. Dále pachatelé odcizili  samotný motor k motocyklu Jawa 50 typ 05, stojanovou kotoučovou brusku Primex, dvacetilitrový kanystr s motorovou naftou a třídílný hliníkový žebřík. Fotografie odcizených věcí nejsou k dispozici,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Oba motocykly by už mohly mít nové majitele. Ti by se měli obrátit na policii. "Kriminalisté hledají případné nové majitele výše uvedených motocyklů, které tedy zřejmě pocházejí z trestné činnosti, aby se obrátili na tísňovou linku policie 158 a sdělili informace důležité pro trestní řízení,“ dodává mluvčí.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24