QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zimní dovolená v Bavorském lese: Váš dovolenkový ráj přímo před dveřmi

09.11.2019 10:00

Na zimní dovolenou nemusíte nikam daleko. Hned za hranicemi na vás čeká doslova zimní dovolenkový ráj. V Bavorském lese si v zimě užije každý.

langlauf tvo
langlauf tvo5 Baumwipfelpfad Neuschönau DSCF1038

Když do Bavorského lesa dorazí zima, nelze ji v celkem devítí zimních areálech se 125 vleky a ca 2000 km bežkařských stop ničím zastavit: zábava na sněhu může začít. Nejlepšími měsíci pro zimní radovánky jsou leden a únor. Výlety na sněžnicích nebo sáňkování, snowboarding, lyžování na perfekně upravených svazích a následný odpočinek a zahřátí v horské chatě, kde můžete ochutnat bavorské speciality – to vše můžete zažít v Bavorském lese!

Ale i když paní Holle, která má dle německé pohádky na starosti sněhovou nadílku, občas stávkuje, stojí návštěva Bavorského lesa vždy za to. Těšit se můžete na pěší túry zimní krajinou, na wellness v sauně nebo projížďku v kočáře taženém koňským spřežením zasněženou krajinou. Krytá kluziště jsou během zimy otevřená za každého počasí. No a když není sníh na sáňkování, můžete využít letní bobovou dráhu.

Nechte se hýčkat wellnessovými balíčky, které uvolní vaše tělo i mysl. Výhodou je, že Bavorský les nabízí široký výběr několika hvězdičkových hotelů.

Tento region se v posledních letech těší velké oblibě a patří k nejlepším lázeňským regionům v Německu.

Více se dozvíte na webu bavorsko-cechy.eu

Foto: Informační centrum Bavorsko-Čechy

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24