Zítra vás čeká již čtvrtý den Finále Plzeň

27.09.2021 10:46

Neděle se nesla opět v duchu krásného počasí, Plzeňského festivalu vína a filmové sklizně v Besedě na Finále Plzeň. Zcela vyprodána byla projekce snímku Anny Heleny Třeštíkové.

Borová, Poláková, Arsenjev
Borová, Poláková, Arsenjev_DSC3471_DSC3442Antonie Formanovákino_jpegdialog_kratkestudentfilmy_elis-6

Zítra se můžete těšit opět na nadupaný program, plný skvělých herců, jako je například Petr Buchta, Tomáš Vorel junior, Lucie Šteflová nebo Josef Viewegh a také na mnoho talentovaných režisérů, jako je Filip Remunda, Petr Kolečkov, F. A. Brabec a  Michal Nohejl.

 

Velký sál, od 12 hodin - Gump - pes, který naučili lidi žít

Toulavý pejsek Gump hledá své štěstí, které může najít jen vedle toho správného člověka, který by ho měl opravdu rád. Rodinný příběh psí pravdy, lásky a nadějě v režii F. A. Brabce o světě viděném perspektivou čtyřnohých chlupatých hrdinů, jaké máme mnozí doma.

režie: F. A. Brabec

hrají: Boleslav Polívka, Eva Holubová, Ivana Chýlková, Karel Roden, Jana Plodková


Velký sál, od 15 hodin - Cesta domů

Jedna obyčejná vesnice a její obyvatelé. Tomáš se propadá do alkoholu, starý sedlák Papoš se snaží pečovat pole i horšící se zdraví, ale chtěl by hospodářství někomu předat. Mladý lesník Ludva se snaží spravovat les jak nejlíp dovede, jen to nikam nevede. Známé postavy se vrací v třetím díle "lesní trilogie" Tomáše Vorla.

režie: Tomáš Vorel

hrají: Tomáš Vorel ml., Lucie Šteflová, Eva Holubová, Boleslav Polívka, Tomáš Hanák, Barbora Nimcová-Schlesinger

 

Kinosál, od 17:30 hodin - Cenzorka 

Ukrajinka Lesja si odpykává sedmiletý trest odnětí svobody v jedné z věznic v Oděse. Ve vězení porodila i své první dítě a sžívá se s výhradně ženským světem složeným z vězeňkyň, dozorkyň, matek, vdov, dcer i sester. Jediný rozdíl mezi nimi často představuje uniforma a možnost z věznice odejít. Nový hraný film Petra Kerekese (Jak se vaří dějiny).

režie: Peter Kerekes

hrají: Maryna Klimova, Iryna Kiryazeva, Lyubov Vasylyna


Velký sál, od 18 hodin - Zbožňovaný

Zdeněk byl celý život vyhlášeným lékařem okresní nemocnice a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina. Jenže Zdeněk má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou. Na Zdeňka tak čekají pěkně horké chvilky a rozhodně ne bezstarostná pohoda, kterou si plánoval…

režie: Petr Kolečko

hrají: Jiří Bartoška, Zuzana Kronerová, Ivana Chýlková, Petra Hřebíčková, Jiří Langmajer, Štěpán Kozub, Martina Czyžová


Velký sál, od 21 hodin - Deníček moderního fotra

Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak hlavní péči o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s naivní představou, že mateřská je hlavně dovolená. Komedie podle stejnojmenné blogové předlohy Dominika Landsmana.

režie: Jan Haluza

hrají: Jiří Mádl, Tereza Ramba, Lukáš Hejlík, Ondřej Malý, Pavla Tomicová



Foto: Finále Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24