QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Série nehod s alkoholem pokračuje, opilý řidič narazil v Domažlicích do zdi domu

17.06.2014 9:40

Ridič s více než 2 promile boural v noci v Domažlicích. Narazil do zdi domu a poté ještě sešrotoval jedno zaparkované auto. Série nehod pod vlivem tak pokračuje, jen o víkendu jich bylo sedm.

P3300963

S nehodami pod vlivem jako by se roztrhl pytel. Jen o víkendu se stalo celkem 7 nehod pod vlivem alkoholu nebo drog (více čtěte v článku). A jak se zdá, řidiči s alkoholem brázdí silnice dál....

Před půlnocí boural v Domažlicích opilý řidič, s více než 2 promile narazil do zdi domu. „16. června ve 23:40 hodin došlo v obci Domažlice v Jiráskově ulici k dopravní nehodě. Osmatřicetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Peugeot 307 jedoucí ve směru jízdy na obec Stráž v mírné levotočivé zatáčce vjel vpravo mimo komunikaci na chodník a narazil do zdi domu. Poté naboural do osobního vozidla tovární značky Audi, které bylo zaparkováno částečně na chodníku,“ potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Při dechové zkoušce bylo zjištěno, že je řidič pod vlivem alkoholu. „Odborné měření elektronickým analyzátorem bylo provedeno s pozitivním výsledkem 2,25 promile alkoholu v krvi. Vzhledem ke zranění a silné opilosti řidiče nebylo možné provést opakovanou dechovou zkoušku ani získat další potřebné informace,“ uvedla dále mluvčí Brožová.  

Muž byl převezen do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na 90 tisíc korun.

Ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24