15.02.2025 13:13
14.02.2025 11:31 14.02.2025 14:22
Policie v Plzni zadržela muže, který nabíjel zbraň v tramvaji
14.02.2025 13:10
Tata Bojs do Plzně přivezli energickou show - FOTKY
Vaření




Milovníci hub si přijdou na své, houby rostou. Ale co s nimi? Tradiční houbovka nebo smaženice už vás neláká? Zkuste něco jiného, vynikající houbové recepty pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Cuketová sezona je v plném proudu a my vám přinášíme skvělý recept od foodblogerky Andrey Motlíkové na lahodnou cuketovou bábovku! Tato cuketová bábovka je nejen jednoduchá na přípravu, ale také velmi chutná a vláčná.
Latte je nejen oblíbený kávový nápoj, ale také způsob, jak si užít chvíle klidu a relaxace. Aby byl váš zážitek dokonalý, je důležité vybrat si správné skleničky na latte. V tomto článku vám poradíme, na co si dát pozor při výběru a jaké typy skleniček jsou na trhu k dispozici.
Velikonoce jsou za dveřmi a na stole nesmí chybět ani mazance tedy bochánky. Pečete je doma? Kromě receptu na tradiční nadýchaný bochánek, pro vás máme i dva netradiční. Velmi jednoduchý z tvarohu, který zvládnete i na poslední chvíli a také recept na menší kořeněné. Všechny recepty jsou od foodblogerky Andrey Motlíkové. A poradíme Vám také, jak udělat výbornou velikonoční nádivku.
Silvestrovské oslavy se blíží. Potřebujete inspiraci na občerstvení? Tady jsou tipy od foodblogerky, Andrea Motlíková pro vás vše sama otestovala a sepsala zajímavé recepty na pokrmy, které se hodí nejen na silvestrovský stůl. Další její recepty najdete na blogu V kuchyni vždy otevřeno.
Svatý Martin je tady. Už tradičně se na sv. Martina peče husa a popíjí mladé Svatomartinské víno. A jak připravit správně husu? Kdy jí dát do trouby, jak dlouho ji péct? Přinášíme recept!
Dali jste si novoroční předsevzetí, že budete jíst zdravě? Chcete si připravit lehkou stravu? Tak zkuste kuskus. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila 5 receptů z kuskusu.
Máta je skvělá bylina. Nádherně voní, působí dobře na trávení a roste na zahradě jako zběsilá. Takže pokud vám taky bujně roste a máte rádi její chuť a vůni, zkuste tento sirup. Teď v létě se vám bude hodit pro super letní osvěžujíí drinky.
Opékání špekáčků na ohni je nedílnou součástí léta v České republice. Občas se stane, že nějaký ten špekáček zbyde. Vyzkoušejte recept na špekáčky s cuketou na pivě.
V letních parných dnech přijdou k chuti nejrůznější saláty. My vám přinášíme recepty, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková. Vyzkoušejte je.